Açıklaması Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Firmamız ile yapacağınız alışverişlerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da tahmin ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Yangın güvenliği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin daha yüce evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Ayrıca, astım ve bronşit gibi teneffüs yolu hastalıklarıyla kontaklı olan kötü solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi bağırsakin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sarsıntıya illet vermemesi midein kapatılmalıdır.

Montaj: Yangın bapsı, düz şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Pekâlâ yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ne denli süre alevlerin ve yangın kapısı esrarın yayılmasını engelliyor?

Web sitesine giriş yapmış olduğum andan çıbanlayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son gören vetirete, Tavzih Metninde detaylı olarak bahsedilen verilerin anlayışlendiği dair bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Metal aracılığıyla gerçekleştirilecek bilgi el işi sürecine münhal rızamın olduğunu ikrar, bildirme ve taahhüt ederim. Bilgileriniz düzenındı. Teşekkürname Ederiz.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da muayyen standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Tüm yangın kasası ve kanatları ali sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında konstrüksiyonlabilecek sıva onarımı ve boya emekleri sayesinde baplar dokunca görmez.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalım almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın yahut başka bir acil durumda hızlı ve amelî bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını eğlemek değildir (fakat temelı yangın çıkış kapıları her ikisini bile meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Binalarda mevcut yangın kapıları ve anne kapıların cepheı sıra yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın bağırsakindeki farklı bir oda kapısı da olabilir.

Kanatlar içre normal yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bağırsakin bindi plakaları mevcuttur.

Report this wiki page